Scattered thoughts on everything Projects and thoughts from my brain

28Feb/10Off

(Svenska) Macen som spelmaskin

Sorry, this entry is only available in Svenska.

Share
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Grym blog! Den har hjälpt mig väldigt mycket med min hemma bio setup som består av Mac mini + logitech harmony + LCD tv + Logitech Rumblepad 2. Om du har lyckats ta fram bra inställningar för ControllerMate så skulle jag verkligen uppskatta att ta del av dessa! Jag har själv inte haft tid att sätta mig in ControllerMate utan har kört med Gamepad Companion.

    • Kul att höra! Jag har länge tänkt publicera inställningsfilen, som f ö funkar utmärkt. Det som har avhållit mig är att jag ännu inte har haft tid att få handkontrollerna att fungera bra i navigationen i Finder och i EmuLaunch II – i och för sig petitesser, men jag gillar inte att släppa ifrån mig “icke-optimerade” prylar :)

      Men jag kan lägga upp inställningsfilen ikväll, nemas problemas. Jag lägger i den som en länk i inlägget “Macen som spelmaskin”.


Trackbacks are disabled.